Jeg sitter nå å skriver mitt første innlegg fra min ellers nye MacBook Air. I år tok jeg del i romjulssalggalskapen, og dro med meg pappa nedover til Elkjøp klokka 7 om morgenen. Alt for å få kjøpt denne skjønnheten!

Så det jeg skal bruke resten av jula på er å sette meg inn i alt dette. For er det noe som er sikkert, så er det at ting er nytt. Nye programmer, ting er plassert på andre plasser og ting fungerer generelt annerledes! Men jeg tror at dette skal gå meget bra, og jeg gleder meg til å ta del i Mac-universet. 
"Julen svinger en tryllestav over denne verden, og se - alt er mykere og vakrere."
- Norman Vincent Peale

Et julekort fra meg til deg, et mer profesjonelt lagd julekort skal du nok lete lenge etter. En julehilsen fra meg til deg, med et ønske om en riktig god jul, uansett hvordan du bruker dagen og kvelden. Et ønske fra meg til deg, om at vi tar vare på hverandre, både idag, imorgen og resten av året.

God jul, fine mennesker!
Det er jul. Det er ferie. Det er tid for hjemreise. Jeg har nå kommet hjem til Trøndelag, og første halvdel at mitt folkehøgskoleår er nå over. Et halvt år som har vært det beste i mitt liv. Et halvt år som har gjort godt både for kropp og sjel. Jeg har blitt tre hakk sunnere, en buksestørrelse mindre og to hakk mer fornøyd. Jeg har også fått venner jeg aldri ville ha overlevd uten, mennesker som gjør livet mitt verdt å leve. Jeg har aldri utviklet meg så mye på så kort tid før, både faglig og personlig. Takknemlighet er enorm og ubeskrivelig!

For nå i dag vil vi ælle sommen hem'att for vi skar nå telbaskjatt tel julepynte' hus.
Hemm'att tell jul.


Mona H.
-visker ut skillet mellom virkelighet og fiksjon-


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2016 · Februar 2016 · Juli 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · August 2014Kategorier


· (U)Nyttig informasjon · Folkehøgskoleliv · Hverdagsmagi · Klær · Oppsummeringer · Tanker & meningerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits