Noen ganger er det eneste jeg har lyst til å skrive. Men jeg får det ikke til. Jeg prøver å sette sammen ulike ord til en tekst, men jeg får det aldri så bra som jeg vil ha det. Uansett hvor mange tekster jeg prøver å skrive, så blir jeg aldri fornøyd. 

Jeg har drømt om å kunne blogge bra siden jeg sikkert var 14 år. Jeg har blogga siden jeg var 14 år. Og som 14 år er det ikke så mange krav til å blogge, for du gjør det jo uansett bare for moro skyld, og resten av 14åringene er på ditt nivå. Nå som jeg har blitt 21 år har dette forandret seg utrolig mye. Presset har blitt større. Nå må jeg faktisk være flink skal det bety noe. Det er trist, men det er sant. Uansett hvor hardt jeg prøver å gjøre dette for meg selv, så hjelper det ikke. 

Jeg skulle så gjerne ønske at det ikke var sånn. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne skrive kun for min egen del. At alt jeg gjorde kun ble gjort for meg selv. Men jeg er for opptatt av hva andre tenker og mener. Jeg er for opptatt av at det jeg gjør skal bli sett og akseptert. 

For hodet mitt sier at det er det viktigste hvis du skal gjøre noe i en alder av 21 - å bli sett og akseptert. At det skal være bra. 

Jeg skulle så gjerne ønske at det ikke var slik. Jeg skulle så veldig gjerne vært 14 år igjen, hvor prestisje ikke betydde noen verdens ting. 


Mona H.
-visker ut skillet mellom virkelighet og fiksjon-


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2017 · Desember 2016 · Februar 2016 · Juli 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · August 2014Kategorier


· (U)Nyttig informasjon · Folkehøgskoleliv · Hverdagsmagi · Klær · Oppsummeringer · Tanker & meningerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits