I går klippet jeg vekk en god del av det høyt elskede håret mitt. Det er noe jeg har vurdert i en god stund, nærmere 3 år, og forrige lørdag fikk jeg en eller annen merkelig ånd i meg som bestemte seg for å gjøre det. Derfor ringte jeg til en frisørsalong her, og bestilte time. 16. januar 2015 klokka 17.00 var tiden kommet. Spent og nervøs ble jeg og frisøren enige om at hun først tok alt som var slitt, så kunne vi bestemme lengden derfra. Alt det slitte ble klipt av, og jeg sitter der med halvlangt og sunt hår. Motet kommer tikl meg og jeg bestemmer meg for å ta bort enda en liten cm til. Dette endte opp med skulderlangt hår, og en litt annerledes Mona.
Det er fremdeles litt, veldig, rart å ha kort hår. Jeg vet ikke om jeg liker det ikke. Jeg vet ikke om jeg angrer eller ikke. Jeg tenker nok bare at det er en vanesak, som trenger tid. Men det er godt med en forandring, og jeg tror en forandring til syvende og sist gjør godt! 

"To improve is to change; to be perfect is to change often."
- Winston Churchill.  


Mona H.
-visker ut skillet mellom virkelighet og fiksjon-


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2016 · Februar 2016 · Juli 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · August 2014Kategorier


· (U)Nyttig informasjon · Folkehøgskoleliv · Hverdagsmagi · Klær · Oppsummeringer · Tanker & meningerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits